Mai mulți bărbați din Capitală, reținuți pentru consum de droguri. În ce sectoare au avut loc arestările (VIDEO)

Embed:

La data de 5 octombrie curent, în cadrul patrulărilor intensive demarate pe străzile şi prin ogrăzile blocurilor de locuit din Capitală, polițiștii au reţinut mai mulţi indivizi, suspectaţi de păstrare şi consumul de substanţe narcotice.

Astfel pe o stradă din sectorul Botanica, poliţiştii au observat un bărbat care ar fi aruncat o seringă şi o folie de aluminiu în care se afla un praf alb. El s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, în vârstă de 31 ani. Acesta a fost escortat la Inspectorat pentru audieri, iar pacheţelul şi seringa au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Pe o altă stradă a fost observat un automobil, iar la  apropierea poliţiştilor de automobil, pe bancheta din spate au fost depistaţi trei indivizi de 31, 34 şi respectiv 52 de ani, care consumau droguri.

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta circumstanţele şi a acumula probele corespunzător. Astfel, expertul criminalist a depistat asupra acestora, trei pacheţele  cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei şi  un dispozitiv artizanal folosit pentru consumul de droguri.

Conform legislaţiei penale în vigoare toţi suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 13.000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani,

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a dispus intensificarea patrulărilor străzilor în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu