Mai mulţi angajaţi ai IGP din Rezina au sărbătorit Ziua Tatălui

Embed:
Ziua Tatălui a fost sărbătorită şi la Rezina. Timp de două ore mai mulţi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie şi copiii lor s-au întrecut prin ploaie la curăţat cartofi şi ceapă, s-au avântat într-o mini cursă pe biciclete, au compus puzzle-uri şi au alergat.

Poliţiştii au recunoscut că nu prea au timp pentru copiii lor, iar aceste eveniment a fost un prilej bun pentru a fi împreună de cei mici.

"Recunosc că timp nu prea am pentru copil şi iată astăzi sunt bucuros că îmi petrec timpul împreună cu fiica mea."

"Ce îţi spune ţie tăticu în fiecare zi? - Mirela te iubesc, tăticul te iubesc. - Ce face tăticul cu tine? - Se mândreşte!"

Pentru cei care au participat la concursuri a fost organizată o masă de sărbătoare.

"Am organizat nişte mici, aproape 600 la număr pentru toţi participanţii."

Iniţiativa de a organiza acest eveniment vine din partea Inspectoratului General al Poliţiei, care vrea în acest fel să contribuie la consolidarea relaţiei tată-copil.

"Noi considerăm că prin promovarea acestei sărbători vom apropia tăticii de responsabilităţile lor pe care le au în educaţia copiilor lor", a spus şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

"Sunt sigură că aceste eveniment va lăsa o amprentă asupra copiilor, dar şi asupra taţilor, care ulterior se vor gândi să pună accent mai mult pe serviciu sau timpul cu copiilor lor", a spus preşedintele raionului Rezina, Eleonora Graur.
loading...

Lasă un comentariu