Mai multe tinere din ţară, obligate să presteze SEX ONLINE. Cum cădeau în plasă (GALERIE FOTO)

Un moldovean și o belarusă au fost reținuți de procurorii pe cauze speciale și ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane bănuiți de proxenetism. Mai exact, aceștia ar fi angajat mai multe tinere din țară care erau obligate să presteze servicii sexuale on-line.

Oamenii legii spun că fetele cădeau în plasa proxeneților prin intermediul anunțurilor de angajare. Tinerelor li se promitea un salariu de 20 de mii de lei, doar că jumătate din bani erau luați de cei doi bănuiți.

"Postau anunțuri că angajează modele pentru videochat, fără a indica momentele despre erotică sau altceva", a spus ofițerul Centrui pentru Combaterea Traficului de Persoane, Ana Jizdan.

Potrivit PCCOCS, aceștia activau de puțin timp și au fost deconspirați cu ajutorul unui ofițer sub acoperire. Procurorii spun că cel puțin șapte tinere prestau servicii sexuale on-line .

"Prestează aceste servicii persoanelor care nu sunt rezidenți ai Republicii Moldova, de obicei beneficiază de aceste servicii din partea cealaltă a globului, Statele Unite, Canada", a spus procurorul PCCOCS, Anatolie Pitel.
 
Astfel, în rezultatul operațiunii, în locuința amplasată în Capitală, amenajată în stil studio, au fost surprinse în flagrant 5 fete, care ar fi practicat video-chat online cu caracter sexual. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi bănuiți riscă până la șapte ani de închisoare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu