Mai multe restaurante au fost închise în Eforie Nord. Ce au găsit comisarii de la Protecția Consumatorilor

Restaurante închise în Eforie Nord, în urma unui contral făcut sâmbătă, 26 mai, de Comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din Constanța. Aceștia au găsit marfă nesigură, mizerie, proceduri periculoase, cât și lipsa mai multor obiecte necesare.

La  restaurantul Benida s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii și a fost aplicată o amendă de 10.000 de roni. De asemenea, inspectorii au fost în control și la restaurantul Eficient, unde s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii și a fost aplicată o sancțiune în valoare de 10.000 de roni. Tot aici au fost distruse ciorbe și materii prime (42 kg).

De menționat este faptul că, reprezentanții localului au primit consiliere și îndrumare anul trecut, dar se pare că au revenit la vechile "îndeletniciri" sau, de fapt, nu au remediat nimic, potrivit libertatea.ro.

Următoarea pe listă a fost terasa Rubi. Au fost distruse 14,85 kg de marfă și au fost depistate proceduri și produse cu potențial periculos. Anul trecut a primit sancțiuni similare, dar se pare că reprezentanții societății nu au înțeles nimic din îndrumare, au precizat inspectorii OPC.

Situația nu a fost alta nici la localul Shaormania, unde a fost aplicată o amendă de 5.000 de roni și activitatea a fost oprită temporar. Aici au fost depistate proceduri și produse cu potențial periculos.

Și la Fast Food-ul cu preparate din pește și fructe de mare a fost oprită activitatea și s-a dat o amendă în valoare de 10.000 de roni. În total a fost oprită activitatea a 8 localuri, au fost aplicate amenzi în valoare de 70.000 de roni și au fost retrase peste 100 kg de produse.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu