Mai multe porţiuni de drum din zona străzii Calea Basarabiei, închise până la sfârşitul anului pentru lucrări de reparaţie a canalizării

Embed:

Mai multe străzi din Capitală vor fi închise pentru lucrări de reparaţie a canalizării până la sfârşitul anului. În acest scop, din bugetul primăriei vor fi alocate trei milioane de lei. Este vorba despre mai multe porţiuni de drum din zona străzii Calea Basarabiei.

Astfel, va fi sistată circulaţia pe stradela Haltei, pe străzile Negreșteni și Tăbăcăria Veche,tronsonul cuprins între străzile Calea Basarabiei și Pașcani. La fel, șoferii nu vor avea acces pe strada Haltei, tronsonul cuprins între străzile Tăbăcăria Veche și Calea Basarabiei.

"Într-adevăr lucrările sunt de avengură, sunt lucrări foarte mari de accea Direcţia Construcţii capitale a solicitat un termen mai îndelungat. Totodată Direcţia Transport va monitoriza atent mersul acestor lucrări şi vom interveni atunci când se încalcă termenii sau lucrările se petrec necalitativ şi de durată", a spus Vitalie Butucel, vicedirector Direcţia Generală Transport Public şi Căi de Comunicaţie.

Potrivit vicedirectorului Direcţiei Transport a Capitalei, Vitalie Butucel, străzile vor intra în reparaţie pe rând, pentru a nu crea incomodităţi şoferilor şi locuitorilor din zonă. Lucrările au început în 1 februarie.

"Fiecare lucur care se face trebuie să ne dăm bine seama că trebuie să suportăm şi noi careva dezavantaje. Principalul să se facă, asta este important."

"Eu cred că este spre bine. Cu cât mai repede cu atât mai bine."

"Toţi oamenii se plâng de strada asta. Au început deja lucrările, trebuie să le termine deja odată dezastrul acesta."

loading...

Lasă un comentariu