Mai multe femei din Chişinău, victimele a doi tineri de 20 de ani. Află de ce sunt bănuiţi aceştia (VIDEO)

Embed:

Doi tineri din Chişinău, în vârstă de 20 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti. Aceştia sunt bănuiţi de comiterea a cel puţin opt jafuri în raza municipiului Chişinău. În timpul reţinerii, tinerii au opus rezistenţă colaboratorilor de poliţie.

Oamenii legii informează că cei doi atacau în stradă femei, a căror vârste variau între 23 şi 45 de ani, şi le deposedau de lanţurile din aur de la gât sau brăţările de pe mână. De obicei, indivizii ţinteau femeile fără însoţitori şi acţionau în locurile mai puţin aglomerate.

Potrivit victimelor, atacurile au fost comise pe parcursul lunilor iunie – iulie curent, care au estimat prejudiciile cauzate în sumă totală de aproximativ 40 000 lei.

În cadrul audierilor, tinerii şi-au recunoscut acţiunile criminale, declarând că bunurile sustrase le-au vândut. Astfel poliţiştii au iniţiat procedura de identificare a punctelor de cumpărare şi de ridicare a articolelor din aur furate.

În prezent, bănuiţii sunt arestaţi pe un termen de 15 zile şi riscă o pedeapsă cu închisoare de până la şapte ani. Poliţiştii cercetează, de asemenea, implicarea lor în alte situaţii similare precum şi participarea altor persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu