Mai multe familii din Costeşti au primit daruri în ajun de Paşti de la preşedintele Parlamentului

Embed:

Câteva familii din satul Costeşti, raionul Ialoveni, au primit daruri, în cadrul campaniei sociale "Paştele pentru fiecare". Acestea au fost împărţite de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, care a mers şi i-a vizitat în ajun de sfintele sărbători. 

Primele daruri au ajuns la familia Petru. Bunicii au în grija lor cinci nepoţi şi asta pentru că fiica lor este bolnavă şi nu poate creşte copiii de una singură.

Preşedintele Parlamentului a vrut să afle de la gospodina casei cum este întâmpinat Paştele la ea în familie.

Pentru daruri, Andrian Candu a fost răsplătit cu o rugăciune.

Gospodina casei susţine că vizita preşedintelui Parlamentului i-a dat emoţii.

"Am emoţii, dar am băut nişte calmante şi mă reţin puţin. Lor sănătate şi mai des să vină să vadă familiile nevoiaşe", a spus locuitoarea satului Costeşti, Natalia Petru. 

Andrian Candu a mers şi la alte două familii, cu câte trei copii fiecare şi care împart aceeaşi casă.

După ce au primit darurile pentru masa de Paşte, cei mai mici au fost curioşi să vadă ce era în coşul cu bunătăţi.

Şi în familia Mihalache au ajuns daruri pentru Paşte. Tatiana este mamă singură şi are o fetiţă în vârstă de şase ani. Ea nu poate munci pentru că are grad de invaliditate, iar din alocaţie nu şi-ar fi permis să pregătească masa de sărbătoare.

"Cu banii greu, aşteptăm să primim grupa asta a mea care e 300 de lei şi nici nu ne ajunge", a mărturisit locuitoarea satului Costeşti, Tatiana Mihalache. 

"Suntem în pragul frumoaselor sărbători de Paşte şi se cuvine să facem mici acte de binefacere, de caritate, mai ales că sunt familii nevoiaşe, care întotdeauna au nevoie de ajutor", a spus preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. 

Campania socială "Paştele pentru fiecare" a fost lansată în data de 19 aprilie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu