Mai multe echipe participante la Mondialul de raliuri doresc luptă pentru Thierry Neuville

Embed:

Chiar dacă sezonul 2013 încă nu s-a terminat, echipele participante la Campionatul Mondial de raliuri au început lupta pentru cei mai tari piloţi care să-i reprezinte în 2014. Volkswagen este singura care a anunţat că îşi va păstra lista actuală a piloţilor. Mai multe echipe nu şi-au anunţat încă lista finală şi luptă pentru semnătura belgianului Thierry Neuville.

Pilotul belgian Thierry Neuville este principalul "vinovat" al faptului că mai multe echipe nu se pot decide asupra componenţei finale a piloţilor pentru Campionatul Mondial de raliuri din sezonul viitor.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi piloţi din competiţie, Neuville este curtat de fosta sa echipă, Citroen, în timp ce M-Sport i-a propus prelungirea contractului pe trei ani. Viitorul M-Sport depinde în mare măsură de Neuville, întrucât sponsorul principal al echipei, statul Qatar, a avertizat că va rămâne ca finanţator doar dacă Neuville îşi va prelungi contractul.

Publicaţia britanică Autosport a anunţat însă că belgianul a ajuns la un acord final cu Hyundai, pentru care va participa la Mondial începând de anul viitor. Atât pilotul, cât şi echipa nu au confirmat încă acest lucru.

În acest moment, Volkswagen este singura echipă care a stabilit linia de piloţi pentru sezonul 2014 al Mondialui de Raliuri. Echipa germană va miza în continuare pe Sebastien Ogier şi Jari Matti Latvala. Sezonul viitor va începe pe 16 ianuarie, cu Raliul de la Monte Carlo.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu