Mai fericiți cu Casa plină de Crăciun. O familie din Capitală a primit daruri de la Edelweiss

Embed:
Edelweiss continuă să aducă zâmbete pe chipul copiilor din ţară. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc a dat startul tradiţionalei campanii Casa plină de Crăciun. În prima zi, moşul cu barbă albă încărcat cu daruri a ajuns în familia Postolachi din Capitală.

"Patricia a scris în adresa fundaţiei lui Vlad Plahotniuc " Edelweiss". Moşul a fost alături de noi şi ne-a ajutat să-i îndeplinim visul Patriciei. Am venit azi la şi tot ce a solicitat din partea moşului noi i-am dus", a spus directorul executiv al Fundaţiei "Edelweiss", Lidia Cucoș.

Deşi are doar nouă ani, Patricia şi-a dorit cu ardoare ca toată familia să fie fericită de sărbători.

"Pentru mama am cerut o căciulă şi o scurtă. Pentru tata - o pereche de mănuşi, iar pentru Răzvan maşinele. Pentru mine nişte cărţi", a spus Patricia.

Părinţii au rămas extrem de emoţionaţi şi spun că nu le-a venit să creadă că Moş Crăciun le-a trecut pragul.

"Chiar m-am pierdut, eram la serviciu şi eu mă întrebau ceva, iar eu nici nu ştiam ce să le răspund. După aceea mi-am revenit şi am discutat, dar totuşi nu îmi venea a crede că iată va veni Moş Crăciun la noi", a spus mama Patriciei, Ecaterina Postolache.

"Activez în poliția de patrulare și tot în chirie stăm. Am fost și nevoiți să scriem această scrisoare, să avem și nou un surplus cât de cât", a spus tatăl Patriciei, Mihai Postolache.

În acest an, peste 150 de copiii vor primi daruri din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

Campania Casa plină de Crăciun se desfăşoară pentru al şaptelea an consecutiv.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu