Mai aproape de oameni. Acţiunile guvernării vor ajunge în fiecare casă, în cadrul unei campanii lansate de filiala PDM din Buiucani

Embed:
Acţiunile guvernării, menite să asigure bunăstarea cetăţenilor, vor ajunge în fiecare casă. Cetăţenii vor putea afla despre obiectivele Executivului în cadrul unei campanii lansate de Organizaţia Partidului Democrat a sectorului Buiucani din Chişinău. În cadrul unei şedinţe de bilanţ, filiala a anunţat că PDM îşi propune prin aceste acţiuni să ofere posibilitatea cetăţenilor să fie mai aproape de guvernare.

"Lucrul acesta înseamnă că în fiecare scară, în fiecare bloc, în fiecare stradă cu case individuale de locuit trebuie să avem o persoană care să fie portavoce a Partidului Democrat, care să transmită mesaje despre acţiunile guvernării, despre acţiunile noastre în cadrul organizatoric", a declarat Veaceslav Nedelea, preşedintele Organizaţiei PDM Buiucani .

Preşedintele filialei PDM din Buiucani s-a referit şi la târgurile caritabile organizate de formaţiune în Capitală.

"Participarea tinerilor noştri la trofeul democraţiei. O competiţie municipală de probe sportive cu şcolarizarea şi instruirea acestora în domeniul politic. Paralel, organizarea la nivel sectorului a zilelor persoanelor în etate în luna octombrie", a menţionat Veaceslav Nedelea.

La şedinţa de bilanţ a organizaţiei PDM a fost prezent şi ministrul Culturii, Educației și Cercetării, Monica Babuc:

"Şi Organizaţia Buiucani, dar şi în general Partidul Democrat din Moldova şi-a demonstrat consistenţa acţiunilor sale în vederea obţinerii celor mai importante obiective. Schimbarea la faţă a Republicii Moldova şi obiectivul nostru strategic principal care este integrarea Europeană".

Din Filiala Buiucani a PDM fac parte 800 de membri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu