MAI a iniţiat o anchetă internă pe cazul incidentului în care doi poliţişti s-au ÎMBRÂNCIT cu un pieton

Embed:

Ministerul de Interne a iniţiat o anchetă internă în cazul poliţiştilor implicaţi în incidentul de pe strada Ion Creangă.

Doi poliţişti au aplicat forţa împotriva unui tânăr care a traversat strada pe zebră, în faţa maşinii poliţiei cu girofar inclus.

Ieri în sectorul Buiucani al capitalei, bărbatul a avut o altercaţie cu doi poliţişti. Se pare că tânărul ar fi trecut strada pe zebră chiar prin faţa maşinii poliţiştilor care circula cu girofarul aprins. Tânărul susţine că poliţiştii l-ar fi oprit fără niciun motiv. Oamenii legii spun însă, că tânărul ar fi lovit cu piciorul în maşina lor.

Cei doi poliţişti nu au dorit să discute cu echipa Publika TV, cert este că pe durata anchetei ei vor rămâne în funcţie.

"În cadrul anchetei se vor aplica prevederile legii cu privire la activitatea poliţiei şi statutul poliţistului şi în special art. 25 împuternicirile poliţistului şi articolul 26 obligaţiile poliţistului", a declarat ofiţerul de presă al Direcţiei Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir.

Dacă ancheta va demonstra că poliţiştii au acţionat contrar legii, ei riscă sancţiuni disciplinare, până la eliberare de funcţie.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu