Magie de sărbătoare în Europa: Topul oraşelor în care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun

Embed:

Magia sărbătorilor a cuprins Europa. Multe oraşe de pe bătrânul continent încă mai păstrează frumoasa tradiţie a târgurilor de Crăciun. Oamenii pot cumpăra de aici vin fiert şi diferite delicii locale, ascultă colinde şi admiră miile de luminiţe. 

Viena este printre primele destinaţii recomandate pentru vizită în perioada sărbătorilor de iarnă. În capitala Austriei sunt organizate patru târguri de Crăciun, unde oamenii se pot delecta cu o cană cu vin fiert sau o porţie de castane coapte.

Capitala Ungariei găzduieşte un impresionant târg de Crăciun, cu peste 150 de standuri. La Budapesta, oamenii pot cumpăra produse artizanale şi pot gusta mâncare tradiţionala maghiară.

La târgul din Praga se găsesc decoraţiuni unice, create de meşterii populari cehi, precum şi deserturi delicioase. Atmosfera de sărbătoare domneşte în această perioadă în oraşul celor o sută de clopotniţe.

Târgul de Crăciun din Bruxelles se întinde pe aproape 2 kilometri. Pe lângă berea belgiană, ciocolată şi alte delicii, aici există şi un patinoar în aer liber.

În oraşul Nurnberg din Germania este unul dintre cele mai vechi târguri de pe bătrânul continent. AIci domnesc miresmele de vin fiert, migdale prăjite, cârnați tradiționali și turtă dulce.

Şi un oraş din România este în lista celor mai frumoase târguri de Crăciun. La Sibiu este o atmosferă de poveste, unde se găsesc obiecte tradiționale și specialități culinare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu