MAGICIENII BUTOANELOR: DJ-ii îşi sărbătoresc astăzi ziua profesională

Embed:

Cu ajutorul unor butoane, fac publicul să vibreze. Vorbim despre DJ, cei care astăzi îşi sărbătoresc ziua profesională. Dumitru Cocerov este unul dintre veteranii muzicii electronice.

Pentru prima dată a început să mixeze la vârsta de 14 ani, când și-a încercat talentul la o serbare şcolară. De atunci, au trecut mai bine de 20 de ani.

"Când oamenii dansează, când ei se distrează, tu simți această energie și înțelegi că faci totul bine", a spus Dj-ul, Dumitru Cocerov.

De-a lungul carierei sale, a avut parte de zeci de situații amuzante.

"Cel mai rău este atunci când clientul nu cunoaște denumirea cântecului, dar el tare vrea să îl asculte. Se apropie și te întreabă: "ai piesa cutare sau cutare", iar tu încerci să o ghicești", a spus Dj-ul, Dumitru Cocerov.

Iar Igor Plăcintă, alias Dj Diego Kree, își câștigă banii într-un club de noapte din orașul Gomel, Belarus.

El spune că a început să practice această meserie absolut întâmplător. Venise într-un club, unde un prieten de-al său lucra ca Dj. Însă acesta nu s-a prezentat atunci la muncă, iar proprietarul clubului i-a propus să îl înlocuiască.

"Șeful la club mă cheamă și îmi spune tu o să poți? Dar de ce nu. Iată așa s-a primit că m-am suit la pupitru", a spus Dj-ul, Igor Plăcintă.

El spune că publicul din Belarus este diferit de cel din Moldova.

"Diferența aș spune că aici dansează și fetele și băieții, la noi dansează numai fetele, majoritatea", a spus Dj-ul, Igor Plăcintă

Moldova a dat lumii un DJ care a reuşit să devină un fenomen pentru pasionaţii de muzică electronică. Andrei Rață, cunoscut drept Andrew Rayel, ocupă locul 79 în topul internaţional al celor mai buni 100 de DJ.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu