Magia Crăciunului, trăită din plin de sute de copii şi părinţi. Micuţii au avut parte de cadouri speciale (VIDEO)

Embed:

Magia Crăciunului a fost trăită din plin astăzi de sute părinţi şi copilaşi. Ei au fost delectaţi cu muzică, dansuri, concursuri şi au avut parte de cadouri speciale. De o atenţie deosebită s-au bucurat familiile în care s-au născut tripleţi în 2012 şi 2013.

O colecţie exclusivă de hăinuţe ecologice confecţionate din cele mai neobişnuite materiale a fost prezentată pe podium de modele în miniatură. "Am folosit nuci, frunze şi flori uscate. Am încercat să folosim flori naturale şi să evităm vopseaua", a declarat Olga Turchina, masterandul la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

Nici viitoarele mămici nu au rezistat tentaţiei de a defila pe podium. "Vrem să demonstrăm tuturor că şi viitoarele mămici pot să arate bine chiar la un termen puţin mai mărişor", a spus interpreta Mariana Şura.

"Sunt vopsele profesioniste pentru body art, sunt inofensive, special pentru a fi aplicate pe piele, nu dăunează în nici un caz", a menţionat body artistul Olga Meleca.

Organizatorii spun că, pe lângă faptul că este un eveniment de binefacere, Crăciunul Copiilor este un bun prilej pentru părinţi de a petrece frumos alături de copiii lor. "Ne-am gândit că este o ocazie frumoasă să adunăm toţi copilaşii la un bal de Crăciun", a specificat redactorul unei reviste Natalia Bodiu.

Totuşi, cel mai aşteptat moment al zilei a fost împărţirea cadourilor de la Moş Crăciun:

"Vreau să îmi aducă o carte".

"Vreau o maşină cu telecomandă".

"Vreau un laptop".

Cele trei familii care au tripleţi au primit în dar hăinuţe, electrocasnice dar şi câte un coş cu dulciuri. "Crăciunul Copiilor" este la cea de-a doua ediţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu