Magia Crăciunului la Rio de Janeiro. Unul dintre cei mai frumoşi pomi din lume, inaugurat sub privirile localnicilor şi turiştilor

Embed:

Spiritul Crăciunului se resimte şi la Rio de Janeiro, acolo unde a fost inaugurat unul din cei mai frumoşi pomi de Crăciun din lume. Fastuosul brad are 70 de metri înălţime, iar localnicii şi turiştii au urmărit cuprinşi de emoţii momentul când s-au aprins beculeţele.

"Îmi pare foarte motivaţional momentul când se aprind luminiţele pe brad. Parcă aduce speranţă în inimile tuturor. Ne determină să luptăm, să ne mişcăm înainte. Viaţa este o luptă zilnică şi nu trebuie să renunţăm".

"Anul trecut eram tristă, pentru că nu a fost instalat un pom de Crăciun. Acum sunt foarte încântată. Îmi place foarte mult".

În alte state din America de Sud spiritul Crăciunului este transmis nu doar de decoraţiuni. În Peru, de exemplu, 50 de căţei de diferite rase au defilat la o paradă specială. Spre deliciul publicului, patrupezii s-au făcut remarcaţi datorită costumelor de Crăciun, pe care le-au purtat.

"Prin acest eveniment ne propunem să atragem atenţia asupra responsabilităţilor celor care au animale de companie. Vrem să ne asigurăm că oamenii au grijă să colecteze fecalele, să vaccineze la timp patrupezii", a spus organizatorul paradei canine, Isabel Quispe.

Cei care au venit la paradă au avut ocazia să cumpere noi costume pentru căţei. În plus, medicii veterinari au fost pe loc pentru a le oferi sfaturi utile proprietarilor patrupezilor.

loading...

Lasă un comentariu