Magazinele agricole, dar și acelea unde se vând produse de uz sanitar casnic, DESCHISE de astăzi

Embed:

Magazinele agricole ce comercializează seminţe şi produse de uz fito-sanitar, furaje şi materii prime necesare în procesul tehnologic sunt deschise de astăzi. Decizia a fost luată săptămâna trecută de Comisia pentru situaţii excepţionale.

Tot de astăzi, sunt deschise şi unităţile de comercializare a produselor de uz sanitar casnic, cum ar fi dezinfectanţii şi produsele de protecţie. Oamenii mai pot procura piese de schimb şi beneficia de servicii reparaţie a unităţilor de transport.

În acelaşi timp, Agenţia Servicii Publice şi Întreprinderea de stat "Poşta Moldovei" vor oferi doar servicii de maximă stringență. Este vorba despre unele serviciile pentru agenţii economici, documente cadastrale şi certificate de deces. Toate serviciile vor fi prestate prin programare.

Totodată, autorităţile au anunţat că discută despre aplicarea unui mecanism de achitare a pensiilor, astfel încât oamenii să evite deplasările la oficiile poştale ori la bănci. În plus, se discută despre crearea unui grafic de achitare a pensiilor pentru evitarea aglomeraţiei.

loading...

Lasă un comentariu