MAEIE face PRECIZĂRI privind cazurile de coronavirus din Italia şi vine cu RECOMANDĂRI pentru moldoveni

Embed:

Niciun moldovean aflat în Italia nu a fost infectat cu coronavirus. Sunt precizările Ministerului de Externe de la Chişinău, în contextul creşterii numărului de cazuri confirmate de infecţii cu virusul Covid-19 în Italia.

MAEIE îndeamnă cetăţenii Republicii Moldova aflați în Italia să respecte cu stricteţe recomandările autorităţilor italiene la acest subiect.

"Ambasada Republicii Moldova la Roma, împreună cu Consulatul General de la Milano şi Consulatul de la Padova, se află în legătură constantă cu autorităţile italiene cu atribuţii în gestionarea situaţiei privind coronavirusul. Până în prezent, nu s-au primit notificări din partea acestora cu privire la existenţa vreunui cetăţean al Republicii Moldova printre persoanele infectate şi nu au fost primite nici solicitări de asistenţă consulară din partea cetăţenilor moldoveni", se menţionează în comunicatul emis de reprezentanţii MAEIE.

MAEIE reiterează că cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă pe teritoriul Italiei pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon de urgenţă ale Ambasadei Republicii Moldova la Roma: +39 3294421091; Consulatul General de la Milano +393206108989 şi Consulatul din or. Padova+393805905331, precum şi la Centrul de Apel al MAEIE  0 80 090990 (apeluri din Republica Moldova) sau +373 22 788722 (apeluri din străinătate).

Citeşte şi: ÎNGRIJORĂTOR. Virusul ucigaş s-a extins în Milano și Torino. 79 de infecţii confirmate în Italia

loading...

Lasă un comentariu