MAE IE va participa la activităţile Orăşelului European Ungheni 2018

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova împreună cu Delegaţia Uniunii Europene la Chişinău va participa la Orăşelul European 2018 organizat în premieră la Ungheni la 19 mai 2018.

În acest an, Orăşelul European este organizat pentru prima dată şi la Ungheni. La standurile Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, instituţiilor guvernamentale şi ambasadelor acreditate la Chişinău vizitatorii se vor informa despre proiectele şi programele implementate în ţara noastră cu sprijinul Uniunii Europene. 

Totodată, oaspeţii vor avea posibilitatea să participe la concursuri şi quiz-uri cu tematica Uniunii Europene, să se informeze despre procesul de implementare a Acordului de Asociere RM-UE, precum şi să adreseze întrebări privind parcursul european al ţării noastre.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova a aprobat Planul de Acţiuni cu privire la celebrarea Zilei Europei pentru anul 2018, care include o serie de activităţi de promovare a valorilor europene şi proiectelor de dezvoltare realizate din fonduri europene.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu