Madonna se pregăteşte de primul ei turneu mondial din ultimii trei ani

Madonna se pregăteşte de primul ei turneu mondial din ultimii trei ani, care va debuta spre sfârşitul lui 2019 şi va promova cel de-al 14-lea album de studio al său.

Artista în vârstă de 60 de ani plănuieşte o serie de show-uri pentru care "nu va precupeţi nimic", care vor include efecte pirotehnice şi alte elemente surpriză.

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei va fi lansat tot spre sfârşitul acestui an, iar turneul va include piesele noi, dar şi hituri din cariera artistei, scrie mediafax.ro.

În octombrie 2018, Madonna a confirmat că lucrează la cel de-al 14-lea album de studio, primul de la cel lansat în 2015, "Rebel Heart".

Cel mai recent turneu al Madonnei s-a desfăşurat în perioada septembrie 2015 - martie 2016 şi a inclus 82 de concerte.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu