Madonna împlineşte 54 de ani VIDEO

Embed:

Renumita cântăreaţă americană Madonna împlineşte, astăzi, 54 de ani. Pe parcursul carierei muzicale a fost, concomitent, iubită şi blamată de public. Primele ei melodii au intrat în topul preferinţelor melomanilor americani. Apoi a urmat o scurtă perioadă de regres pe plan muzical, în care a fost criticată pentru comportamentul ei controversat.

Interpreta, cu numele ei complet Madonna Louise Veronica Ciccone, s-a născut pe 16 august 1958. În decursul anilor a câştigat mai multe premii Grammy. In 1996 artista a primit Globul de Aur, pentru "Cea mai bună actriţă" şi premiul Oscar, pentru "Cel mai bun cântec original".

De asemenea, ea este autoare a mai multor cărţi. Albumul de debut a fost lansat în 1983, iar trei melodii au fost incluse în top 20, în Statele Unite.

În anii 90 Madonna a acordat o atenţie sporită sexualităţii umane. Astfel, în 1992 interpreta a lansat cartea SEX şi un videoclip erotic.

De asemenea, Madonna a organizat turneul - The Girlie Show Tour şi a jucat în două thrillere erotice. Aceste acţiuni nu i-au adus însă succesul dorit, ci dimpotrivă, o scădere semnificativă a vânzărilor de albume. 

Anul trecut, revista americană "People" a plasat-o pe Madonna în topul celor mai controversate persoane din lume.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu