Madonna CRITICĂ Instagram: Oamenii sunt sclavi în căutarea de a primi aprobarea celorlalţi

Madonna a vorbit într-un interviu acordat The Sun despre platforma social media Instagram şi a spus că are menirea să facă din oameni sclavi în căutarea de a primi aprobarea celorlalţi.

Cântăreaţa are un cont urmărit de 14 milioane de utilizatori, însă este îngrijorată de efectele pe care o astfel de platformă le are asupra tinerilor şi artiştilor.

"Ajungi să te compari cu alţi oameni. Ar trebui să fiu aşa, să fac aşa, să arăt asa? Aş deveni mai popular sau aş avea mai mult succes? Oamenii sunt sclavi în încercarea de a câştiga aprobarea celorlalţi. Refuz să îngenunchez în faţa convenţiei şi a ceea ce societatea aşteaptă de la mine ca femeie. Cred că Instagram are menirea să te facă să te simţi prost", a declarat Madonna, citează adevarul.ro.

Ea a mai spus că tot ce înseamnă cultura social media conduce viaţa oamenilor şi că este norocoasă că s-a născut înainte de apariţia acesteia. 

Artista a dezvăluit că îi spune fiicei ei în vârstă de 22 de ani, Lourdes, să înceteze să se mai consume pentru felul în care arată sau pentru faptul că oamenii o compară cu ea. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu