"Mă retrag!" Fostul primar al sectorului 4 din Bucureşti a anunțat că își încheie cariera politică

Fostul edil al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, declară că își încheie cariera politică, potrivit unei postări făcute duminică pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

E foarte greu sa incep acest mesaj…E foarte greu sa imi gasesc cuvintele sa exprim ce simt, ce traiesc, ce doare cel mai...

Posted by Cristian Popescu Piedone on 29 Noiembrie 2015

"Aici se încheie cariera mea politică. Dar mă rog să vină în fotoliul de primar cineva care să continue ce nu am apucat eu să termin. Am să fiu însă deschis să dau un sfat oricui mi-l va cere. Pentru că am totuși 23 de ani în spate în administrația publică și cred că pot să ajut punând la dispoziție ce am învățat în acești ani (...) Eu nu am să mai fiu nici primarul Piedone, nici politicianul Piedone", afirmă fostul primar.

El le mulțumește celor care l-au votat la alegeri și au avut încredere în el, afirmând și că să transmită condoleanțe celor cărora le-au murit oameni dragi în Colectiv este prea puțin.

"Este foarte greu să încep acest mesaj... E foarte greu să îmi găsesc cuvintele, să exprim ce simt, ce trăiesc, ce doare cel mai tare, ce regret cel mai mult! Să spun 'condoleanțe' pentru cei care mor pe dinăuntru pentru că le-au murit oameni dragi în Colectiv mi se pare că este prea, mult prea puțin. Să vă descriu ce se simte cu cătușele la mâini (mâinile acelea care semnau 'ca primarul', ca să mă folosesc de ironia unora) este imposibil! Să caut cuvinte care să mă scuze, să mă explice, să mă scoată nevinovat, mi se pare că nu e rolul meu! Sunt alții mai îndreptățiți să stabilească adevărul, pe baza legii și a dovezilor. Eu nu pot decât să încerc să înțeleg ce mi se întâmplă și mai ales de ce! Știu că bunul Dumnezeu nu ne dă pedepse, ci lecții din care să învățăm. Totul se întâmplă cu un scop, iar eu am să fac tot ce pot eu, ca om, să aflu ce am de învățat din asta. Am să fac asta alături de familia mea și de oamenii care mi-au rămas aproape în toate aceste momente", a mai afirmat Piedone.

Fostul primar se află în libertate din 11 noiembrie, după ce Curtea de Apel București a admis contestația sa față de măsura arestului preventiv stabilită anterior, în 7 noiembrie, în privința acestuia, de către Tribunalul București.

Alături de el, au mai fost arestate două angajate ale primăriei.

Fostul edil a fost reținut de procurorii DNA pentru abuz în serviciu și fals intelectual.

PUBLIKA.MD aminteşte că primarul Piedone şi-a depus mandatul după ce pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4 din Bucureşti, a avut loc un incendiu.

Demisiile continuă la Bucureşti! Primarul sectorului 4 şi-a depus mandatul

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu