Lyon-Real Madrid scor 1:1

Embed:

Blestemul Olympique Lyon continuă pentru Real Madrid. Spaniolii au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din manşa tur a optimilor Ligii Campionilor jucat cu formaţia franceză. Chelsea Londra este aproape calificată în sferturi după ce a învins în deplasare FC Copenhaga cu 2-0 prin dubla lui Anelka.

Olympique Lyon şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 1-1 partida din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor jucată pe Stade Gerland.

Scorul egal este mai apropiat de imaginea jocului: francezii au dominat prima repriză, însă după pauză spaniolii au fost la cârma jocului având două bare, în primele minute. Benzema a deschis scorul în minutul 65, la prima fază pe care a jucat-o după ce intrase pe teren. Francezul a făcut un schimb de pase cu Ronaldo, după care a pătruns lateral cu un fundaş advers în presing şi a şutat la poartă din cădere. Cu cinci minute înainte de final Gomis a readus egalitatea pe tabelă înscriind cu un şut din interiorul careului. 1-1 şi calificarea se joacă la Madrid!

Nicolas Anelka a rezolvat ecuaţia calificării pentru Chelsea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul francez a marcat ambele goluri în victoria londonezilor din partida cu FC Copenhaga.

Anelka a deschis scorul în minutul 18, după un cadou primit din partea danezilor. Francezul a recuperat o minge la 35 de metri, a avansat spre poartă şi a înscris cu un şut la colţul lung. Danezii au ieşit mai des la atac în partea secundă, iar acest lucru i-a costat scump. Frank Lampard a dat o pasă genială în minutul 54 către Anelka, iar vârful francez a înscris cu un nou şut la colţul lung, imparabil! Fernando Torres a dezamăgit şi în această partidă ratând cât pentru un sezon întreg.

loading...

Lasă un comentariu