Lux şi tehnologie la New York. Salonul auto şi-a deschis porţile pentru amatorii de motoare

Embed:

Salonul Auto de la New York, unul dintre cele mai importante evenimente din Statele Unite dedicate industriei maşinilor, şi-a deschis porţile. În acest an, luxul şi tehnologia au fost la ordinea zilei. Giganţii domeniului au venit cu modele noi, iar mărcile care au impresionat cel mai mult au fost BMW, Mercedes şi Nissan

Multe companii participante la Salonul Auto de la New York au pus accent pe modele electrice noi, precum Cadillac ELR, Porsche Panamera şi BMW i3 şi i8. 

"Modelul i8 este viitoarea supermaşină. Faptul că accelerează până la 100 de kilometri pe oră în doar patru secunde, iar consumul este de 2,5 litri la 100 de kilometri, este un lucru pe care nimeni nu l-a realizat până acum", a declarat preşedintele BMW în America de Nord, Ludwig Willisch. 
 
Gigantul german a demonstrat şi modelul X4, un nou concurent în categoria SUV-urilor pe piaţa mondială. Maşina cu 240 de cai putere are un preţ de pornire de peste 45.000 de dolari.
 
Nici Mercedes nu a venit cu mâna goală şi a adus noul S63 coupe. Automobilul poate atinge o viteză maximă de 300 de kilometri pe oră şi valorează în jur de 100.000 de dolari.
 
Nissan a prezentat cea de-a treia generaţie Murano, cu un design mai modern şi un interior mai luxos. Iar Alfa Romei, realizat de Crysler Fiat, şi-a făcut prima apariţie în ultimii 22 de ani la un salon auto din Statele Unite. În fiecare an, evenimentul atrage peste un milion de vizitatori. 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu