Lux şi forţă la Salonul Auto de la Geneva. Au fost prezentate noi modele de MILIOANE de euro

Embed:

Constructorii de maşini care şi-au expus noile modele la salonul auto de la Geneva au depăşit toate aşteptările.

Ferrari, Aston Martin, Bentley sau Bugatti sunt doar câteva dintre companiile care și-au etalat maşinile de milioane de euro cu mulţi cai putere sub capotă. Fără dubii, însă, principala vedetă este ediţia limitată de automobile Rolls-Royce decorate cu aur şi bucăţi de meteoriţi care ar fi căzut în Suedia în 1906.

Rolls-Royce a fabricat acest model în doar 25 de exemplare, toate fiind deja cumpărate. Preţul bijuteriei pe patru roţi nu a fost făcut public.

"Doamnelor și domnilor, vă prezint noul Ferrari V8 Tributo".

Nici cei de la Ferrari nu s-au lăsat mai prejos. Producătorul italian și-a prezentat noul bolid, care are cel mai puternic motor realizat până acum - 710 cai putere.

Mașina celor de la Bugatti, La Voiture Noire, produsă într-un singur exemplar, a fost deja cumpărată, chiar dacă a costat 19 milioane de dolari. Este de altfel cel mai scump automobil nou vândut vreodată.

Bentley împlineşte o sută de ani la lansare, iar cu această ocazie, constructorul britanic a lansat modelul Mulsanne W.O, un omagiu adus fondatorului mărcii. Producţia va fi limitată la o sută de exemplare. Achiziţia este cea mai scumpă mașină din istorie. Bentley împlineşte o sută de ani la lansare, iar cu această ocazie, constructorul britanic a venit cu surprize pentru fanii mărcii.

A fost lansată ediţia Mulsanne W.O. Limuzina de lux este dedicată celebrului W.O. Bentley, omul care, în 1919, a pus bazele companiei. Modelul va fi fabricat în doar o sută de exemplare. Constructorul britanic a venit la Geneva şi cu noile Continental GT Cabrio şi Bentayga Speed.

Cel din urmă are sub capotă 635 de cai putere şi poate atinge o viteză maximă de 306 kilometri pe oră.

Salonul auto va fi deschis până în data de 17 martie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu