LUX la cel mai mare târg de iahturi din Monaco: Număr record de nave şi peste 30.000 de vizitatori

Embed:
Deşi Monaco este unul dintre cele mai mici state din lume, găzduieşte cel mai mare târg de iahturi de pe pământ. Evenimentul din acest an a adunat un număr record de exponate, tocmai 580, şi a atras peste 30 de mii de vizitatori. 45 de iahturi noi sunt proaspăt lansate pe apă şi şi-au făcut debutul mondial la eveniment.

Printre bijuteriile care au atras atenţia tuturor sunt cele eoliene, dar şi vasele cu interioare spaţioase, dotate cu terase şi jacuzzi. Participanţii la eveniment spun că, în acest an, oferta la târg este foarte diversificată.

"În prezent, piaţa iahturilor este stabilă. Am înregistrat o creştere colosală a vânzărilor în ultimii trei ani", a declarat Luca Bassani, directorul unei companii de iahturi.

Participanţii spun că pentru ei, acest eveniment este un bun prilej de a cunoaşte Monaco, dar şi alţi proprietari de iahturi.

"Monaco are multe de oferit oaspeţilor săi. Ziua stăm la bordul iahturilor, iar noaptea - plină de activităţi. Putem merge la restaurante, cazinouri, dar şi spectacole. Sunt multe lucruri de văzut şi mulţi oameni de întâlnit", a precizat un vizitator.

Ediţia din acest an a expoziţiei de iahturi de la Monaco se va desfăşura până în data de 30 septembrie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu