Luvannor Henrique, fost jucător la Sheriff Tiraspol, urmărește meciurile de la turneul final al CM de fotbal

Embed:
Fotbalistul brazilian Luvannor Henrique, fost jucător la Sheriff Tiraspol, actualmente la Shabab Al-Ahli din Arabia Saudită, urmărește cu sufletul la gură meciurile de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal.

Fostul jucător al campioanei noastre naționale este încrezător în șansele echipei sale naționale, Brazilia, la cucerirea Cupei Mondiale pentru a 6-ea oară.

Atacantul moldo-brazilian mizează pe Selecao și crede că compatrioții săi vor cuceri al șaselea titlu mondial.

"Brazilia are șanse mari să câștige Campionatul Mondial de Fotbal. Noi cu toții sperăm că Brazilia va triumfa la acest turneu final. După ce naționala a fost preluată de Tite, echipa joacă un fotbal fenomenal. Naționala joacă foarte bine, mult mai bine decât în mandatul lui Dunga. Îmi place actuala echipă a Braziliei pentru că acolo s-a format un colectiv unit. Sunt foarte mulți jucători buni. Cel mai mult îmi place Neymar, îl aleg pe el", a spus atacantul FC Shabab Al-Ahli, Luvannor Henrique.

Braziliei își începe evoluția la Campionatul Mondial pe 17 iunie, contra Elveției.

"Victorie, doar victorie. Eu aștept de la naționala noastră doar victoria, la fel precum toți brazilienii. Sper să fie o victorie frumoasă, iar Brazilia să înceapă cu dreptul Campionatul Mondial", a spus atacantul FC Shabab Al-Ahli, Luvannor Henrique.

Brazilia face parte din grupa E împreună cu Elveția, Serbia și Costa Rica.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu