Lupu: Reforma justiţiei va fi votată de Parlament

Embed:

Reforma justiţiei, promovată de Guvern, va fi aprobată de Legislativ şi, astfel, va fi reconfirmat votul de încredere acordat Cabinetului de miniştri Filat. Este replica preşedintelui interimar al ţării, Marian Lupu, la o declaraţie anterioară a premierului.

Potrivit afirmaţiilor făcute de Vlad Filat într-o emisiune televizată, Guvernul îşi va da demisia, dacă pachetul de reforme înaintat de acesta nu va fi susţinut de Parlament. Prim-ministrul a mai declarat că un Guvern nu-şi are rostul fără sprijin politic în implementarea programului de activitate.

"Nu trebuie să se teama omul. Temerile nu au temei, trebuie de muncit.  În parlamentul ţării vor cunoaşte susţinerea deplină toate aceste reforme bine gândite, sistemice, complexe, nu declarate, dar reale," a menționat Lupu.

Amintim că premierul Vlad Filat, a declarat joi, 12 mai, în cadrul unui interviu acordat postului de radio "Europa Liberă", că va cere Parlamentului să-şi dea repetat votul de încredere Guvernului. În caz contrar, Executivul urmează să plece în demisie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu