Lupu: Istoria Republicii Moldova se scrie astăzi. Da, pentru Europa! Da, pentru bunăstare!

Embed:

"Este timpul ca Moldova să spună da pentru bunăstare. Drumul spre UE este singurul pentru Republica Moldova". Declaraţia a fost făcută de liderul PD, Marian Lupu, la mitingul în susţinerea cursului european al ţării, din PMAN.

Preşedintele democraţilor a explicat moldovenilor ce înseamnă integrarea în Uniunea Europeană. "Integrarea în UE înseamnă investiţii externe, locuri de muncă, respectarea drepturilor minorităţilor naţionale, şanse pentru tineri şi drepturi pentru pensionari. Dvs sprijiniţi dreptul european şi sunt milioane de moldoveni care gândesc la fel. Moldovenii care au venit astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale susţin cursul european al ţării noastre", a spus Marian Lupu.

De asemenea, liderul PD a declarat că integrarea în UE înseamnă păstrarea bunelor relaţii cu alte state.

"Integrarea europeană nu înseamnă izolarea Republicii Moldova de restul lumii. Dimpotrivă, vom fi o punte şi mai puternică între Est şi Vest. Casa Moldovei este şi rămâne a fi o casă deschisă şi primitoare. Vom păstra şi în continuare relaţii bune cu Ucraina şi Romînia, cu Rusia şi Kazahstan. Ştiu că ne confruntăm cu multe obstacole încă, dar eu cred că va veni o zi în care copiii şi nepoţii noştri, împreună cu cei ai celor care se opun azi, vor sta  alături, într-o Moldovă prosperă şi europeană. Acesta este viitorul pentru care merită să muncim şi să luptăm. Istoria Moldovei se scrie astăzi, în această piaţă. E timpul să spunem DA, suntem în stare! Da, vom reuşi. Da, Moldova poate!", a adăugat liderul PD.

Mitingul în susţinerea cursului european al Republicii Moldova este organizat de partidele din coaliţia de guvernare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu