Lupu, Hadârcă şi Filat au vorbit despre securitatea în regiune. "Evenimentele din Ucraina nu sunt departe de ţara noastră"

Embed:

Liderii Coaliţiei Pro-Europene s-au reunit în şedinţă. Aceştia au discutat despre securitatea din regiune.

Reprezentanţii guvernării nu au dat prea multe detalii despre discuţii. "Noi ne convocăm periodic în şedinţe. Este un lucru ordinar, nimic extraordinar pe agendă nu a fost", a precizat liderul Partidului Democrat, Marian Lupu. 

"Evenimentele care au loc în Ucraina nu sunt departe de ţara noastră, astfel este normal ca noi să ne convocăm periodic", a adăugat preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat. 

Întrebaţi de jurnalişti, liderii Coaliţiei au precizat că nu au discutat despre posibilele remanieri la Guvern. "Noi astăzi am constatat că asemenea lucruri nu sunt discutate între noi. Poate există o criză pe piaţa mediatică şi cineva încearcă să creeze asemenea subiecte", a spus Lupu.

Publika.md menţionează că luptele din estul Ucrainei devin tot mai crâncene. Serviciul de Securitate al ţării a mobilizat astăzi trupe şi vehicule blindate, iar separatiştii pro-ruşi din Slaveansk spun că nu vor ceda. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu