Lupu despre schimbarea miniştrilor: La toamnă vom spune cine nu îşi are locul în fotoliul pe care îl ocupă

Anumite remanieri trebuie să aibă loc la Guvern. Însă, PLDM  PL şi PD nu trebuie să se influenţeze reciproc în ceea ce priveşte revocarea din funcţie a unor miniştri. Declaraţiile au fost făcute de liderul PD, Marian Lupu, la Euro TV.

"Nu eu sau colegii mei din partid le vor spune celor din PLDM sau PL pe cine trebuie să demită. La fel, colegii din Alianţă nu ne vor influenţa pe noi. Fiecare trebuie să îşi facă misiunea pe cont propriu", a declarat Lupu.

De asemenea, liderul democraţilor a reiterat că este necesar ca fiecare formaţiune să facă o evaluare a miniştrilor pentru a putea decide în privinţa remanierilor.

"Pentru început aveam o părere proastă privind remanierile. Totuşi, pentru că miniştrii noştri au fost numiţi în funcţii cu trei ani în urmă, e timpul să facem o evaluare a lucrurilor. Noi suntem pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte evaluarea miniştrilor din PD. În toamnă vom face publice rezultatele acestor aprecieri şi vom spune cine nu îşi are locul în fotoliul pe care îl ocupă şi urmează a fi înlocuit", a conchis Marian Lupu.

Publika.md aminteşte că, astăzi, premierul Vlad Filat a propus demiterea din funcţie a ministrului de Interne, Alexei Roibu, şi a ministrului Educaţiei, Mihail Şleahtiţchi.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu