Lupu : Ca de la bărbat la bărbat, îi doresc lui Voronin sănătate. Mă voi gândi dacă-l decorez cu Ordinul Republicii

Embed:

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, nu a mers să-l felicite pe liderul comunist, Vladimir Voronin, cu ocazia zilei de naştere. "Nu am reuşit să trec să-l felicit, pe motiv că agenda este foarte încărcată", a explicat Lupu.

Cu toate acestea, Marian Lupu spune că a încercat să-l sune pe Vladimir Voronin, dar ghinion. "Am încercat să-i dau un telefon, în anticameră, să-l felicit cu ocazia zilei de naştere fiindcă dincolo de faptul că suntem politicieni, partea de bază e că suntem oameni şi trebuie să rămânem oameni. Nu a mers această legătură, pe motive pentru mine necunoscute", a precizat preşedintele PDM.

În cele din urmă, Maria Lupu, menţionează că i-a trimis lui Voronin o felicitare în scris. "Ca de la om la om, ca de la bărbat la bărbat, îi doresc sănătate", a mai spus Lupu.

Întrebat dacă aniversarea a 70 de ani ar constitui un motiv pentru decorarea fostului preşedinte cu Ordinul Republicii, Marian Lupu a declarat că se va gândi la acest lucru.

Menţionăm că preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Vorinin, împlineşte astăzi, 25 mai, vârsta de 70 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu