LUPTE SENZAŢIONALE ÎN CUŞCĂ. Moldoveanul Valeriu Mircea a cucerit centura de campion

Embed:

Luptătorul moldovean Valeriu Mircea a cucerit centura de campion în categoria de greutate de până la 66 de kilograme la turneul de arte marţiale mixte "Eagles Fighting Championship - 11" de la Chişinău.

Mircea a câştigat în doar 53 de secunde finala în faţa conaţionalului Andrei Barbăroşă.

" Sunt mândru de mine, pentru că ştiu că pot, lucrez mult asupra mea şi vreau să ajung la un nivel foarte înalt. O să ajung acolo unde vreau", a spus luptătorul MMA, Moldova, Valeriu Mircea. 

" Urmează să lupt la 70 de kilograme, cum am şi spus. Jvirblia, eu vin după centură! Fii pregătit! "

Turneul desfăşurat aseară la Sala Polivalentă a avut şi alte lupte încheiate cu knockout-uri senzaţionale. Invincibilul Alexandr Romanov l-a demolat pe brazilianul Sergio Freitas în prima rundă a duelului din categoria supergrea. Sportivul moldovean a obţinut a 11-a victorie consecutivă în cuşca MMA.

" Când după mine se închide uşa cuştii, e ca în luptele gladiatorilor - doi ies în ring, pe nisip, însă doar unul poate ieşi de acolo de sine stătător", a spus luptătorul MMA, Moldova, Alexandr Romanov. 

Un alt moldovean, Luca Poclit l-a învins în prima rundă pe brazilianul Flavio Pina De Sousa, într-o luptă a categoriei de până la 77 de kilograme.

" Lupta a fost uşoară pentru că eu m-am pregătit foarte mult, am muncit pentru a-mi demonstra că sunt cel mai bun în categoria de 77 de kilograme. ", a spus  luptătorul MMA, Moldova, Luca Poclit. 

În singura luptă feminină, moldoveanca Donna Cheli a fost învinsă de rusoaica Anna Rudenko.

" Ea e încă foarte tânără. Mai are de învăţat multe şi va deveni o luptătoare foarte bună", a spus luptătoarea MMA, Rusia, Anna Rudenko.

Victorii au mai obţinut moldovenii Mihail Sîrbu şi Dumitru Capmari. În total, la turneu s-au disputat 16 lupte.

" Luptătorii au demonstrat că sunt de talie mondială. Au fost lupte la limită, lupte la care nu ne-am aşteptat că se vor încheia repede sau aşa cum s-au încheiat", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir.  

Următorul turneu de MMA "Eagles Fighting Championship" va fi organizat de Asociaţia FEA în vară, în una dintre ţările europene.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu