Lupte cu "scântei" la GALA KOK! Dumitru Sârbu se va duela pentru trofeu în categoria de 65 kg

Embed:
Spectacol de zile mari se aşteaptă la gala KOK de la Chişinău de pe 24 martie. În cadrul serii se vor pune la bătaie 2 trofee şi o centură.

La Sala Polivalentă sunt programate două turnee-piramidă în categoria de greutate de până la 65 de kilograme şi respectiv până la 77 de kilograme.

Totodată, cea mai bună luptătoare de K-1 din ţară, Nadejda Canţîr se va duela pentru centură cu olandez Esma Hasshass.

Dumitru Sârbu este luptătorul moldovean care va debuta într-un turneu-piramidă la gala KOK. Tânărul sportiv va încerca să câştige trofeul în categoria de până la 65 de kilograme. Pentru a-şi atinge obiectivul trebuie să-l învingă în semifinale pe belarusul Valdis Beleavski, iar în finală pe câştigătorul din cealaltă semifinală în care vor lupta bulgarul Hristian Andonov şi olandezul Issam Laazibi.

"Este un examen important pentru mine şi pentru cariera mea. Nu am nicio problemă. Pot să lupt cu oricine dintre ei", a spus Dumitru Sârbu, luptător KOK.

Dumitru Sârbu are în palmares 5 victorii în cele 8 lupte disputat la nivel profesionist.

"Facem tot posibilul ca Dumitru să se prezintă în această piramidă la cel mai înalt nivel. Adversarii sunt băieţii experimentaţi, însă şi noi facem careva schimbări în pregătiri", a spus Nicanor Trocin, antrenor.

La Gala KOK se vor disputa în total 18 lupte.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu