Luptătorul moldovean Vitalie Matei se pregăteşte să dea ochii cu italianul Jacopo Tarantino

Embed:

Vitalie Matei se va bate cu Tarantino. Nu cu renumitul actor şi regizor american Quentin Tarantino, dar cu Jacopo Tarantino, un luptător de K-1 italian.

Vitalie Matei are programat acest duel pe 2 mai, la Kombat League, competiţie găzduită de oraşul Verona.

În urmă cu două săptămâni, sportivul nostru s-a impus în faţa polonezului Piotr Woznicki la Gala KOK de la Chişinău, iar acum Vitalie Matei îşi doreşte să continue seria victoriilor.

"Adversarul meu. Ştiu că are familia Tarantino. Este un renumit luptător local. Sperăm să facem o luptă frumoasă, fără traume şi să câştige cel mai puternic", a spus Vitalie. 

Luptătorul este antrenat de preşedintele clubului LION, Octavian Orheianu. Acesta susţine că galele organizate de ţara noastră atrag promotorii din alte ţări, care propun tot mai multe dueluri pentru sportivii moldoveni.

"Noi suntem foarte bucuroşi că s-au zidit relaţiile. Organizatorii cunosc turneele noastre KOK. Pe viitor aşteptăm mai multe propuneri. Este foarte bine pentru luptătorii noştri că evoluează şi peste hotare.  Este bine pentru experienţa lor", a declarat Octavian Orheianu. 

Vitalie Matei va lupta cu Jacopo Tarantino la categoria de 71 de kilograme.    

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu