Luptătorul moldovean de K-1 Pavel Voronin va urca în ring la Gala KOK, pe 30 septembrie

Embed:

Luptătorul moldovean de K-1 Pavel Voronin va urca în ring la Gala KOK, ce este programată pentru 30 septembrie şi se va disputa la Sala Polivalentă din Chişinău. Sportivul în vârstă de 31 de ani va evolua în piramida categoriei de până la 95 de kilograme. Primul adversar al lui Voronin va fi românul Dănuţ Hurduc.

"Îl cunosc bine pe Hudruc. Este un sportiv foarte bun şi puternic. MUSCA Vreau foarte mult să câştig. Îmi doresc să-l nu doar pe el, dar vreau să câştig piramida.", a spus Voronin.

"Mişcare. Am pus foarte mult accent pe mişcare, deoarece în această categorie este foarte importantă mişcarea. Mai colaborăm cu diferite cluburi. Facem sparring-uri, ei vin la noi.", a zis Ignat.

În celălaltă semifinală, un alt român Lucian Danilencu se va bate cu cehul Vasil Ducar.
Pentru a se pregăti mai bine de gală, Voronin va efectua un cantonament în oraşul Odesa alături de unul dintre cei mai valoroşi luptători din categoria grea, ucraineanul Pavel Juravliov.
Originar din Cimişlia, Pavel Voronin a disputat până acum 37 de partide, a obţinut 25 de victorii, a suferit 11 înfrângeri, iar un duel l-a încheiat la egalitate.

Gala KOK va fi organizată de Asociaţia FEA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu