Luptătorul moldovean Alexandru Romanov va lupta cu Raphael Pessoa în UFC

Luptătorul moldovean Alexandru Romanov este pregătit să facă pasul cel mare şi să debuteze în Ultimate Fighting Championship, cel mai important proiect de arte marţiale mixte din lume. Sportivul originar din Comrat se va duela cu brazilianul Raphael Pessoa la turneul UFC Fight Night, care se va desfăşura în noaptea de 25 spre 26 aprilie în oraşul Lincoln, statul Nebraska.

"Desigur, ne pregătim doar de victorie, de toate cele trei runde, dar octagonul va arăta totul. Dacă voi reuşi să mă impun prin knockout, aşa să fie, dar voi fi capabil să lupt toate cele trei runde", a spus luptătorul de arte marţiale mixte, Alexandr Romanov. 

Conaţionalul nostru susţine că şi-a studiat minuţios adversarul.

"Brazilienii au şcoli bune de box, au şi capoeira, au şi mâinile şi picioarele puternice. Mai ales, Brazilia este patria jiu-jitsu-lui, aşa că ei sunt buni în lupta la sol. Va fi o confruntare spectaculoasă", a spus Alexandr Romanov.

În Republica Moldova, Alexandr Romanov a luptat în Eagles Fighting Championship şi a câştigat toate cele 9 dueluri prin knockout, reuşind să cucerească titlul de campion la categoria grea.

"La turneele Eagles nu am avut adversari mai slabi decât cei cu care voi lupta în UFC. Şi în afara organizaţiei UFC sunt băieţi care luptă bine, lovesc bine, dar sunt buni şi în lupta la sol. Cred că am acumulat o experienţă foarte bună în Eagles Fighting Championship şi sunt pregătit sută la sută de debutul în UFC", a spus luptatorul. 

Romanov calcă pe urmele altor luptători moldoveni. Ion Cuţelaba şi Serghei Spivac evoluează de câţiva ani în Ultimate Fighting Championship.

"Eu consider că luptătorii noştri s-au afirmat bine în cadrul proiectului UFC. Mă voi strădui să mă ridic la nivelul lor şi chiar mai sus. Planific să debutez în forţă şi să lupt la maxim, deoarece Republica Moldova e mică şi trebuie să arătăm că, deşi suntem puţini, suntem pregătiţi la un nivel înalt", a mai spus Romanov.

Alexandr Romanov a semnat cu UFC un contract valabil pentru patru lupte, cu opţiune de prelungire.

loading...

Lasă un comentariu