Luptătorul Khabib Nurmagomedov, ARESTAT în Rusia pentru legături cu gruparea teroristă Stat Islamic

Luptătorul Khabib Nurmagomedov, recunoscut pe plan mondial după ce l-a învins pe Conor McGregor anul acesta în luna octombrie, a fost arestat pe un aeroport din Rusia fiind acuzat de legături cu gruparea teroristă Stat Islamic.

Starul UFC a fost reținut în a doua zi de Crăciun, alături de persoana cu care se afla în momentul în care a aterizat pe aeroportul din Moscova. Angajații Poliției de Frontieră din Moscova l-au confundat pe luptătorul din Daghestan și pe prietenul său cu militanți jihadiști și i-au reținut pentru a fi interogați.

După ce situația a fost clarificată și toate procedurile au fost respectate, cei doi au fost eliberați, scrie libertatea.ro.

Campionul de la categoria ușoară din UFC, călătorea spre Turcia, și se pare că a fost extrem de nemulțumit de situația în care a fost pus. Totuși, în ciuda incidentului neplăcut, sportivul a făcut fotografii cu polițiștii de frontieră.

Khabib Nurmagomedov, în vârstă de 30 de ani, a fost recent numit sportivul anului în Rusia. Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a luptei care a avut loc pe 7 octombrie, după un scandal imens. După acest eșec, McGregor i-a cerut revanșa lui Khabib, însă rusul a refuzat, deși i s-a propus o sumă uriașă: 15 milioane de dolari. Acum, Khabib a stabilit prețul revanșei: 30 de milioane de dolari. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu