Luptătorii sunt gata să facă spectacol la cea de-a patra ediţie a turneului MMA Eagles Fighting Championship

Embed:

Luptătorii sunt gata să facă spectacol la cea de-a patra ediţie a turneului de MMA Eagles Fighting Championship de la Chişinău. Cu o zi înainte de marele show, sportivii au efectuat cântarul oficial şi s-au întrecut în declaraţii acide. Doi luptători s-au încăierat la conferinţă de presă.

Cea mai aşteptată luptă din cadrul evenimentului de sâmbătă va fi cea dintre Sergiu Barbăroşă şi Vasile Botnaru. Ei se vor bate pentru centura de campion în categoria de până la 77 de kilograme, versiunea "Eagles Fighting Championship".

Cei doi s-au încăierat la duelul privirilor după cântarul oficial.

"Sunt motivat sută la sută. Privirea mea a fost una motivaţională. Cred că sunt gata", a spus luptătorul MMA, Vasile Botnaru.

"Sunt nişte priviri obişnuite. Aşa ca în ajunul luptei. E ceva normal. Voi face tot posibilul ca centură să ajungă în clubul nostru Thai Boxing, pentru că s-a depus o muncă foarte mare", a spus luptătorul MMA, Serviu Barbăroşă. 

În cadrul galei vor avea loc şi semifinalele categoriei de până la 62 de kilograme. În prima dintre ele, moldoveanul Mihai Sârbu se va bate cu rusul Nabiulla Amirov.

"În cuşcă voi fi cel mai tare. M-am antrenat mult şi nu am voie să pierd. Trebuie să îmi fac bine munca şi termin cu victorie", a spus Mihai Sârbu. 

"El vrea în finală? Mulţi îşi doresc de toate, doar că în finală voi ajunge eu. Cred că totul se va termina cu knock-out. Pur şi simplu asta îmi doresc.Nu am văzut luptele lui. Nu mă interesează. Ştiu că luptă, dar în cuşcă nu are nicio şansă", a spus Nabiulla Amirov.

În a doua semifinală, azerul Samir Aliev se va duela cu ucraineanul Dmitro Predebaylo. Câştigătorii celor două confruntări vor lupta în luna mai pentru centura de campion în această categorie de greutate.

În cadrul turneului se vor desfăşura, în total, 12 lupte în cuşcă.

"La turneul Eagles IV va fi un show inedit. Ca de obicei la competiţiile organizate de noi vin luptători de valoare, sportivi foarte buni", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 

"Eagles Fighting Championship" va avea loc la Chişinău sâmbătă seara şi a ajuns la a patra ediţie.

În noiembrie 2016, moldoveanul Grigore Panfilii a devenit primul sportiv care a câştigat centura de campion mondial, versiunea Eagles.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu