Luptătorii moldoveni de Muay Thai au obţinut trei medalii la Campionatul European

Embed:

Succes pentru tinerii luptători moldoveni de Muay Thai. Trei sportivi din Făleşti, care au concurat la nivel de cadeţi, au revenit acasă de la Campionatul European, desfăşurat în capitala Belarusului, oraşul Minsk. Alexandru Stoian a triumfat în categoria de greutate de până la 41 de kilograme.

"Fiecare luptă nu este uşoară. Toate luptele sunt grele. Dacă crezi în sine şi forţele proprii, poţi câştiga orice luptă", a spus luptătorul Muay Thai, Alexandru Stoian.

Fratele său mai mic, Daniel, a devenit vicecampion în categoria de 35 de kilograme.

"A fost un examen foarte bun. Cred că data viitoare o să cred mai mult în forţele mele şi să câştig locul întâi", a spus luptătorul Muay Thai, Daniel Stoian.

Ştefania Tataru a câştigat medalia de aur în categoria de 48 de kilograme. Este al doilea succes pentru ea în 2017. În luna martie Tataru a devenit campioană mondială în Thailanda.

"Este un succes important, deoarece am visat foarte mult la această medalie. Am trecut printr-o perioadă grea, dar m-a ajutat antrenorul şi îi mulţumesc foarte mult", a declarat luptătoarea Muay Thai, Daniel Stoian.

Conducerea Federaţiei Naţionale de Muay Thai şi Kickboxing a rămas mulţumită de performanţele înregistrate la Minsk.

"Aceste rezultate la sfârşit de an reprezintă o motivaţie pentru mine ca preşedinte ca la anul viitor vom obţine ceva mai mult. Acest club de la Făleşti face parte din federaţia noastră. Ei au o experienţă vastă, pentru că au mai luptat în Ucraina, Rusia şi în alte ţări", a declarat preşedintele Federaţiei Naţională de Muay Thai şi Kickboxing, Constantin Ţuţu.

La Europenele din Belarus au participat peste două sute de luptători din 15 ţări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu