Luptătorii moldoveni de K-1 au plecat după medalii în capitala Lituaniei

Embed:

Luptătorii moldoveni de K-1 au plecat după medalii în capitala Lituaniei, oraşul Vilnius, unde vor participa la Campionatele Europene printre amatori. Republica Moldova va fi reprezentată la această competiţie de către 20 de sportivi afiliați la 7 cluburi.

"Sunt foarte bucuros că fac parte din această echipă. M-am pregătit foarte mult de acest campionat. Aş vrea să iau locul întâi şi să arăt ca Republica Moldova este la un nivel înalt", a spus luptătorul K-1, Liviu Titică.

"Sunt pentru prima dată într-o deplasare cu lotul naţional la Campionatul European. Mă simt onorat şi totodată responsabil, deoarece reprezint ţara mea la un asemenea campionat prestigios", a afirmat luptătorul K-1, Alexandru Sevastian.

"Avem 20 de luptători buni. Sperăm la locuri de frunte, la medalii. Aşa că îi aşteptăm săptămâna viitoare cu victorii, să se lupte fără traume", a declarat preşedintele FM K-1, Dorin Damir.

Alături de sportivi tineri, din lotul naţional mai fac parte şi trei luptători profesionişti precum Andrei Terenti, Vitalie Matei şi Nadia Canţîr.

"Desigur, este un schimb de experienţă şi îmi doresc locul 1. În general, am mai participat la Campionatele Europene, mi-a fost interesant şi am acceptat oferta", a afirmat luptătoarea K-1, Nadejda Canţîr.

"Este un pic de diferenţă. La profesionişti e mai calculat, aici sunt mai multe lovituri, sportivii se aruncă. Putem spune că mişcările nu sunt atât de calculate", a spus luptătorul K-1, Vitalie Matei.

Competiția continentală se va desfăşura în zilele de 22 și 23 aprilie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu