Luptătorii moldoveni de K-1 au făcut diverse dezvăluiri înaintea Galei KOK de sâmbătă

Luptătorii moldoveni de K-1 au făcut diverse dezvăluiri înaintea Galei KOK de sâmbătă.

Aceştia le-au povestit fanilor de ce au ales acest gen de sport, dar şi de ce nu sunt deranjaţi în ring şi în afara lui.

"Este unica modalitate să baţi pe cineva legal", spune Constantin Rusu, luptător KOK.

"Afară, pe stradă, nu poţi lovi, dar în ring la acest capitol nu sunt întrebări", a spus Dorel Cristian, luptător KOK. 

"Vreau să merg pe drum şi să nu mă tem de nimeni", a declarat Nicolae Cărăuş, luptător KOK.

"Mă enervează când toţi strigă ”Hai!, Hai!”, dar eu deja sunt leşinat şi nu mai pot. Acest lucru tare mă enervează", a menţionat Alexandru Burduja,luptător K-1.

"Incomod este atunci când eşti accidentat. Vrei să faci atât de multe, dar totul te doare din cauza accidentării" a spus Maxim Bolotov, luptător KOK. 

Sportivi au dezvăluit şi unele momente mai neobișnuite sau amuzante din activitatea lor de zi cu zi.

"Înaintea antrenamentului alergăm câte trei cercuri şi, iată, la al treilea... Pavel Voronin mereu vrea la WC",  a spsu Alexandru Burduja,luptător K-1.

"Eram în Franţa, mă pregăteam de o luptă. La un antrenament boxam şi... s-a deconectat lumina! Nu înţelegeam ce s-a întâmplat! Totul e negru. Parcă e la ţară noaptea", a menţionat Pavel Voronin, luptător K-1.

"Eram în cantonament în Ucraina. Eram mai mulţi băieţi în cameră. Au fost cazuri când le puneam la unii hârtie printre degete şi dădeam foc", a spus Vitalie Matei, luptător KOK.

"Mă pregăteam de o luptă în Rusia. Am ajuns acolo - tot normal. Şi, cu o zi înaintea luptei, adversarul şi-a rupt mâna", spune Dorel Cristian, luptător KOK. 

Cea de-a 48-a ediţie a Galei KOK se va disputa sâmbătă seara la Sala Polivalentă din capitală. Evenimentul este organizat de Asociaţia FEA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu