Luptătorii de K-1 promit spectacol în ring la Gala KOK. Voronin: Vreau să iau cupa, ca să rămână în Moldova

Embed:

Luptătorii de K-1 promit spectacol în ring la Gala KOK ce se va desfăşura sâmbătă la Sala Polivalentă din Chişinău.

Sportivii au efectuat cântarul oficial şi s-au contrat între ei în diverse dueluri ale privirilor.

Pavel Voronin va reprezenta Republica Moldova în piramida categoriei de greutate de până la 95 de kilograme. În semifinale el se va confrunta cu Dănuţ Hurduc din România: "M-am pregătit mult anume pentru această piramidă. Vreau să iau cupa, ca ea să rămână în Republica Moldova".

"Un meci mult aşteptat şi de el, şi de mine, dar şi de toţi moldovenii. Eu zic că sunt pregătit şi mă simt bine", a spus Dănuţ Hurduc, ptător K-1, România.

Un alt moldovean, Nicolae Cărăuş, va împărţi pumni şi picioare cu italianul Giuseppe di Domenico într-un superfight în categoria de până la 85 de kilograme.

"Toţi doresc knock-out, să facem o luptă frumoasă, dar... cum va fi... Dacă va fi knock-out - knock-out, dacă voi câştige la puncte - atunci la puncte", a precizat Cărăuş.

"Am venit aici să obţin victoria, deoarece sunt mai puternic. Asta e viaţa noastră - ne antrenăm şi câştigăm", a subliniat Giuseppe Di Domenico, luptător K-1, Italia.

Una dintre cele mai aşteptate confruntări este cea dintre Ţotne Rogava din Ucraina şi olandezul Colin George.

"Sâmbătă va fi foarte cald în ring, în special acest lucru va fi simţit de Colin George. MUSCA Este categoria grea. Fiecare lovitură poate să fie decisivă. Deaceea nu pot să fiu prins relaxat", a spus Rogava.

"El este un luptător tehnic, dar eu sunt și mai tehnic, şi mai puternic. Nu mă aştept să am o luptă dificilă. Nimeni nu doreşte să urmărească o luptă lungă şi plictisitoare. Publicul vrea knock-out", a precizat George.

"Este a 48-a ediţie. Mergem cu paşi mari. Parcă ieri a fost prima, a doua, a treia ediţie, iar acum e a 48-a. Am crescut în calitate, valoare, suntem în Top-3 al celor mai bune promoţii din lume", a menţionat Dorin Damir, preşedinte Asociaţia FEA.

Gala KOK va fi organizată de Asociaţia FEA. În cadrul serii sunt programate 16 confruntări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu