Luptătorii de K-1, motivați de a face spectacol în ring la Gala KOK. Cristian Dorel va încerca să câștige centura de campion

Embed:

Luptătorii de K-1 sunt motivați și dornici de a face spectacol în ring la Gala KOK, ce va avea loc în această sâmbătă la Sala Polivalentă din capitală.

Sportivii au efectuat cântarul oficial, contrându-se în "duelul privirilor".

Cea mai așteptată confruntare a Galei va fi cea dintre compatriotul nostru Cristian Dorel și reprezentantul Olandei Shonzinyo Abena în categoria de greutate de până la 71 de kg. Moldoveanul nostrum a refuzat să dea declarații înaintea luptei. Pe de altă parte, olandezul este încrezut în propriile forțe și a declarat că este mai puternic decât oponentul său.

"Cristian Dorel este un luptător foarte bun, care a luptat de multe ori în Gala KOK. Sunt pregătit să demonstrez că sunt mai bun decât el. Nu vreau să vorbesc despre punctele mele forte, sunt doar un luptător care vrea să câștige. Sunt motivat și pregătit de luptă", a declarat Shonzinyo Abena.

"Cu toții ne dorim să câștige centura. Anul viitor vrea să evolueze în categoria de 77 de kg. Vrea să repete recordul multor luptători din MMA, cum de exemplu este Conor McGregor", a spus Dorin Damir, președintele FEA.

În categoria de peste 93 de kg, Maxim Bolotov se va duela cu rusul Habib Ibraghimov.

"Trebuie să termin pe o notă majoră acest an. Acesta a început cam rău pentru mine, am suferit înfrângeri, iar din acest motiv vreau să câștig lupta ce urmează", a menţionat Bolotov.

Stanislav Reniță se va duela cu "Conor McGregor de Moldova", Dumitru Sîrbu, în categoria de până la 65 de kg.

După o perioadă lungă de timp în care a absentat din sportul de performanță, Maxim Răileanu revine la rampă.

Moldoveanul a vorbit despre adversarul său, românul Petrică Purgaru: "Voi avea un adversar interesant, este stângaci, venit din box. Are experiență și în K-1. Sper să facem o luptă frumoasă și spectaculoasă".

În premieră la Gala KOK de la Chișinău vor fi 3 confruntări feminine. Într-una dintre ele moldoveanca Nadejda Canțîr o va avea în față pe Daria Puntus din Rusia.

"Aștept victoria și o luptă fără accidentări. Le doresc tuturo participanților niște lupte spectaculoase și rezultate mari", a spus Nadejda Canţîr, luptătoare.

Gala KOK este organizată de către Asociația FEA. În cadrul acesteia sunt programate 15 lupte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu