Luptătoarea Nadejda Canţîr, PREGĂTITĂ de Gala KOK "World Grand Prix"! Cine îi va fi adversara

Embed:

Nadejda Canţîr va disputa cel de-al patrulea duel pe ringul profesionist la Gala KOK World Grand Prix. Ea îşi va măsura puterile la Chişinău cu italianca Deborah Vacirca într-un superfight în categoria de până la 51 kilograme

"Adversara mea de această dată este stângace. E ceva neobişnuit. Ce aş spune? Este cu experienţă. Are mai multe lupte ca mine, dar nu pot să spun că este mai puternică", a spus luptătoarea de K-1, Nadejda Canţîr.

"Pintre cele mai interesante lupte va fi cea între femei. Nadejda Canţîr se va întâlni cu italianca Vacirca, care este deţinătoarea a câteva centuri. Consider că va fi o luptă foarte bună", a mărturisit preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir.

"Ea s-a pregătit foarte bine de această dată. Sper să facem o luptă mult mai bună, mult mai interesantă. Am şters nişte greşeli pe care le-am făcut cu echipa noastră", a precizat antrenorul Nadejdei, Grigore Zugrav.

Canţîr are în palmares două victorii şi o înfrângere. Ea a suferit singurul eşec la gala din octombrie, când a fost învinsă de olandeza Esma Hasshass.

"Sper acum să nu dezamăgesc pe nimeni şi să arăt ceea ce merit", a adăugat luptătoarea.

Gala KOK World Grand Prix va avea loc pe 10 decembrie la Sala Polivalentă din capitală. Acesta va fi ultimul turneu organizat de Asociaţia FEA în anul 2016. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu