Luptătoarea Irina Rîngaci a cucerit medalia de bronz la marea competiţie desfăşurată în capitala Ungariei

Embed:
Șirul succeselor tinerilor luptători din Republica Moldova la campionatele mondiale de tineret "sub 23" de ani continuă. Vineri seară luptătoarea Irina Rîngaci a cucerit medalia de bronz la marea competiţie desfăşurată în capitala Ungariei, oraşul Budapesta.

Sportiva originară din satul Sărăţica Veche, raionul Leova, a concurat în categoria de greutate de până la 62 de kilograme și în lupta pentru medalie, în finala mică, a învins-o cu 12-6 pe Veronika Ivanova din Belarus.

Partida nu a fost deloc una uşoară, sportiva moldoveancă fiind condusă încă din debutul confruntării cu 0-3. Însă, ulterior, Irina a reuşit să revină și să triumfe.

Este a treia medalia obţinută de sportivii moldoveni la competițiile de la Budapesta. Acum câteva zile luptătorul de stil liber Maxim Sălcuţan a cucerit medalia de bronz în categoria de greutate de până la 65 de kilograme, iar Anastasia Nichita a devenit vicecampioană în categoria de până la 59 de kilograme.

Lotul național de lupte al Republicii Moldova la Campionatele Mondiale din capitala Ungariei este format din 18 sportivi.

Lasă un comentariu