LUPTA PENTRU CENTURĂ. Alexandru Romanov se va confrunta cu uzbekul Alexander Stoliarov

Embed:

Capul de afiş al turneului de arte marţiale mixte de la Chişinău, "Eagles Fighting Championship", va fi duelul dintre moldoveanul Alexandru Romanov şi uzbekul Alexander Stoliarov.

Cei doi vor lupta pe 10 februarie pentru centura de campion interimar al categoriei grea. Această confruntare va fi cea mai importantă pentru sportivul nostru în vârstă de 27.

"Este o responsabilitate foarte mare, deoarece va fi o luptă pentru titlu de campion interimar. Spre asta tinde fiecare sportiv. Nu simt nicio presiune. Sper mă va ajuta experienţa acumulată în alte genuri de sport", a spus luptătorul MMA, Alexandru Romanov.

"Stoliarov este un luptător experimentat. În cele 20 de lupte disputate el a obţinut 17 victorii. Fără îndoială, va fi un duel foarte dificil pentru Romanov, dar şi o confruntare interesantă pentru proiectul Eagles şi pentru toţi amatorii MMA", a spus preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir.

"Este un sportiv cu o pregătire fizică foarte bună. Este un sportiv carismatic. Noi cu toţii vrem să-l vedem pe Alexandru campion în categoria grea în proiectul Eagles", a spus preşedintele clubului Lion, Octavian Orheianu.

Alexandru Romanov a câştigat toate cele 6 lupte disputate de până acum în cuşcă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu