Lupta orgoliilor în Cupa Stanley: Hocheiştii din New York şi Los Angeles se pregătesc de confruntarea istorică

Embed:

Agitaţie mare în Statele Unite! Formaţiile New York Rangers şi Los Angeles Kings fac ultimele pregătiri pentru marea finală a Cupei Stanley. Primul meci din ultimul act al acestei competiţii este programat pentru vineri dimineaţă. 

New York Rangers a ajuns în finala Cupei Stanley după o pauză de 20 de ani. Gruparea antrenată de Alain Vigneault a reuşit să elimine în acest sezon cea mai titrată echipă din NHL, Montreal Canadiens şi a obţinut calificarea în marea finală.

Oficialii echipei spun că finala cu Los Angeles Kings va fi una specială pentru ei. Brad Richards, jucător New York Rangers:"Cred că în aceste zile cu toţii veţi putea vedea că finala Cupei Stanley este ceva special."

New York Rangers a câştigat de patru ori Cupa Stanley. "Vreau să spun că în fiecare an, există doar două echipe care luptă pentru Cupa Stanley şi doar una câştigă trofeul. Este nevoie de foarte mult timp pentru a ajunge în finală şi de a învinge. Cei care conduc echipele de hochei ştiu cât este de complicat să ajungi până în această rundă", a declarat Glen Sather, preşedintele New York Rangers.

Los Angeles Kings va juca pentru a treia oară în finala Cupei Stanley, ultimul trofeu "regii" l-au cucerit în 2012. În acest sezon, echipa din California a acces în ultimul act după ce a eliminat Chicago Blackhawks.

Primul meci din finala Cupei Stanley va avea loc vineri dimineaţă la Los Angeles. Câştigătoare trofeului va deveni echipa care va obţine prima patru victorii. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu