Luptă în ring: Vitali Kliciko vs Dereck Chisora la Munchen

Embed:

Boxerul Dereck Chisora este pregătit pentru confruntarea cu deţinătorul centurii WBC la categoria grea, ucraineanul Vitali Kliciko. Britanicul s-a dat în spectacol în faţa jurnaliştilor şi a declarat că el va fi "coşmarul vieţii lui Kliciko" în lupta de la Munchen din luna februarie.

Replici tăioase între britanicul Dereck Chisora şi ucraineanul Vitali Kliciko înainte de confruntarea din februarie de la Munchen pentru centura WBC.

"Toţi îl numesc aici "doctorul" iar eu îmi spun cea mai periculoasă ciumă din lume. Deci, sper ca medicul să găsească un remediu pentru această ciumă. Dacă nu va găsi soluţia, atunci eu voi deveni coşmarul vieţii lui", a spus Chisora.

Chisora ​​în vârstă de 27 de ani, a avut programate două lupte cu fratele mai mic a lui Vitali - Vladimir, care este deţinătorul ceturilor WBA, IBF, WBO şi IBO. Ucraineanul însă a anulat de fiecare dată întâlnirile din motive sănătate.

"El este un boxer tânăr care este un pic sălbatic şi flămând. Părerea mea este că e unul dintre cei mai puternici boxeri din lume iar eu nu pot lupta cu cei slabi", a menţionat Kliciko.

Vitali Kliciko a câştigat 43 din cele 45 de meciuri disputate, iar Chisora are în palmares 15 victorii şi două înfrângeri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu