LUPTA DIN AFARA RINGULUI: Wilder şi Fury, la un pas de bătaie la conferinţă

Deontay Wilder şi Tyson Fury nu mai au răbdare să intre ring.

La conferinţa de presă ce a avut loc la Londra şi a avut drept scop promovarea luptei, cei doi pugilişti au fost la un pas de bătaie. Fury a fost cel care a turnat gaz pe foc şi l-a provocat pe Wilder.

Altercaţia nu a degenerat într-o bătaie, deoarece au intervenit organizatorii, însă conferinţa a continuat cu replici dure.

"Eu îmi voi confirma cuvintele în ring. Eu îl voi învinge pe acest idiot. Îl voi lovi direct în faţă. Nu voi avea nicio problemă. Sunt gata să-l bat de şapte ori pe săptămână şi de două ori duminică. Dacă am luptat de 30 de ori, de 30 de ori l-aş învinge. Atât de încrezător sunt că îl voi bate pe Deontay Wilder", a spus boxerul, Tyson Fury.

"Când spun că îl voi face knock-out şi că va fi întins pe podea şi că unde anume va fi întins, atunci aşa şi se va întâmpla. Când vorbesc despre Tyson Fury, eu spun că va fi un knock-out devastator. Asta este meseria mea", a spus boxerul, Deontay Wilder. 

Lupta dintre campionul mondial la categoria grea în versiunea WBC, Deontay Wilder şi Tyson Fury va avea loc la Los Angeles pe 1 decembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu